HikVision

Termékeink között megtalálhatóak az analóg és HD-TVI rögzítők és kamerák mellett a legújabb  IP alapú rendszerek  is, melyek akár egy felületről is kezelhetőek kliens szoftver segítségével.

A kameraképek rögzítése mellett lehetősége van a felvételek visszajátszására, valamit a rendszer interneten keresztüli konfigurálására is.

Grafikus, felhasználóbarát, magyar nyelvű konfigurációs felületük lehetővé teszi a rendszer karbantartását távolról is.
Okostelefonról – legyen az Android, IOS, vagy Windows alapú – az  IVMS-4500 mobil kliens szoftver segítségével bármikor betekinthet otthonába, irodájába.

A Hikvision Androidos alkalmazásai a Google Play Store-ban nem frissülnek. A korlátozás oka a kínai és amerikai kormány között fennálló kereskedelmi konfliktus, aminek megoldásán mindkét fél dolgozik.

A Hikvision a helyzet megoldásáig külön oldalon teszi közzé az androidos applikációkat, ez a Hikvision App Store. A telepítéshez engedélyezni kell az ismeretlen forrásból történő telepítést.

Fontos, hogy az iOS modellekre továbbra is az Apple AppStore-ból érhetőek el a szoftverek, itt egyenlőre nincs változás.

Hik-Connect anroid alkalmazás

A Hik-Connect applikáció letöltéshez szkennelje be telefonjával a QR kódot, vagy kattintson ide

A Hik-Connect alkalmazást úgy tervezték, hogy működjön együtt a Hikvision DVR-ekkel, NVR-ekkel, kamerákkal, videó kaputelefonokkal és biztonsági riasztóközpontokkal. Ezzel az alkalmazással bármikor megnézheti valós időben a videófolyamot, vagy lejátszhatja otthonából, irodájából, műhelyéből vagy másutt a már rögzített felvételeket. Ha készüléke riasztást vált ki, azonnali értesítést kaphat a Hik-Connect alkalmazásból.

Főbb jellemzők:

Valós idejű megfigyelés, PTZ vezérléssel

Rögzített anyagok lejátszása

Kétirányú audio kaputelefon

Azonnali riasztási értesítések képekkel és videókkal

Válaszoljon hívásokra ajtó csengőből / videó kaputelefonból

Élesítse a biztonsági riasztóközpontot távolról

Ossza meg az eszközöket másokkal

Kényelmes és biztonságos ujjlenyomat-bejelentkezés (amennyiben a telefon támogatja)

Ügyfélközpontú gondolkodásra és precíz, pontos, határidő teljesítésére törekszünk!

Az ügyfeleik igényeinek eleget téve szolgáltatási portfoliójukat folyamatosan bővítjük, és komplett megoldásokat kínálunk mikro- és kis- és középvállalkozások, illetve magánszemélyek részére is.

Minden ügyfél egyedi igényekkel rendelkezik, ezért személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatással próbáljuk kiszolgálni őket.

Számunkra az az igazi értékmérő, ha ügyfeleink stabil partnernek tartanak minket, ha tökéletesen elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

A Hikvison termékei Magyarországon is egyre ismertebbek és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, főleg a nagyon jó ár/érték arányának megfelelően. Számos BM településfejlesztési projektben és kaszinó beruházásban is bizonyítottak már termékei.

Ár/érték arányban nagyon kedvező, használata egyszerű, az internetes és helyi kezelő felületek magyar nyelvűek és nem utolsó sorban hosszú évekig megbízhatóan működnek. A kamerarendszerek adatrögzítő egységei, megfigyelő eszközei a térfigyelő kamerák is a prémium kategóriába sorolhatóak, tiszta és éles képet jelenítenek meg. A térfigyelő kamera infrás fényvetői segítségével az éjszaka alatt készült képek is jó minőségűek, akár 10-50m között is. A kamerarendszer esetében nem csak a belső megbízhatóság és használhatóság a szempont, különböző esztétikai igényeket is ki kell elégítenie.

Többek között a Hikvison biztonsági kamerarendszerei ügyelnek/ügyeltek  a közbiztonságra:

  • 2008-as nyári olimpiai játékok helyszínein
  • Tibetbe tartó vonatokon
  • Shanghai Transrapid mágnes vasúton
  • Singapore építőipari projektek 7 millió dollár értékben
  • Koreai város védelmi projektek 1,8 millió dollár értékben
  • New York-i lakásvédelmi projektek
  • A nürnbergi pályaudvaron
  • Iráni bankokban
  • Brazil minisztériumokban
  • A brazíliai 2014-es labdarúgó Világbajnokság alatt több stadionban és a Brazília BRT MOVE autóbusz-állomásain.

Amennyiben szakmai támogatásra van szüksége a videorendszerek beüzemelését, illetve müködésükben felmerülő hibák javításából kifolyólag , az Elérhetőségek fülre kattintva felveheti a kapcsolatot kollégáinkal.

A nem általunk, illetve telepítő / értékesítő partnereink által értékesített termékekre sajnos nem áll módunkban támogatást nyújtani!