Erős és gyengeáramú villamos hálózatok kiépítése, karbantartása

Cégünk egyik fő tevékenységi körébe tartozik az épület villanyszerelés, mely kiterjed az egyszerű családi házaktól kezdődően a nagy volumenű ipari, közületi és egyéb létesítményekre. A 0,4 kV rendszerek összes munkafázisában jelen vagyunk, arculatunk a munkafázisok teljes skáláját magába foglalja a tervezés – tanácsadástól, az előszerelésen, kivitelezésen át, az üzemeltetés és karbantartásig.

Napjainkban egyre bővülő elektromos igények kielégítését tűztük ki célunknak, melyben lépést tartunk a rohamos fejlődéssel. Igény szerint képesek vagyunk magánszemélyek, kis és nagybefektetők elvárásait is egyaránt teljesíteni. Munkánkban előrelátóan gondolkodunk, munkatársaink gyors és minőségi munkát végeznek.

Szakértelemmel választjuk ki (vagy segítünk kiválasztani) a munkánkhoz szükséges segédeszközöket és a beépítendő anyagokat a teljes, Európában beszerezhető design és típus választékból, legyen szó akár nagyfokú tűzállóságról, vagy adatbiztonságról.

Nagy létesítmények átfogó komplett kivitelezéseit, logikus és hatékony rendszerben végezzük törekedve a legnagyobb megelégedettségre. Preferenciáink közé tartoznak irodaházak, lakóparkok, kórházak, stúdiók, színházak, ipari létesítmények villamos eszközeinek, berendezéseinek beszerzése, beépítése is.