Bemutatkozás

A Marker Systems Kft egy újonnan alapított vállalkozás, mely erős- és gyengeáramú berendezések telepítésével, karbantartásával foglalkozik. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. 

Megbízásokat mind cégektől, mind magánszemélyektől egyaránt vállalunk . Ügyfeleink számára elengedhetetlen tényező a precíz, felelősségteljes munkavégzés, melyet mi maximálisan biztosítani tudunk. Igy erre alapozva mindig megtaláljuk a megfelelő megoldást minden megbízónk számára. Nálunk mindent megtalál egy helyen, legyen szó felújításról, elosztó szekrény kialakítás ,szerelvényezés vagy ép egy esetleges hiba feltárásáról.

De ne feledkezzünk meg a biztonságról sem. Ha Önnek fontos családja, értékei és vállalkozása biztonsága, ez esetben nem kell tovább keresni a legjobb megoldást. Cégünk a legkorszerűbb biztonsági rendszerek telepítését is vállalja. Legyen szó kül- illetve beltéri kamerákról, riasztó rendszerről vagy tűz érzékelőkről.

Honlapunkon bővebb leírást talál az általunk telepített rendszerekről valamint pár kattintással részletes árajánlatot kérhet az Önnek által kívánt rendszer költségeiről.